Tips voor het inrichten van je balkon

Tips voor het inrichten van je balkon

mrt 26, 2021 Blog by Huurkamers.nl

Op heerlijke warme zonnige dagen en ontspannende zomeravonden is een sfeervol ingericht balkon, ongeacht de grootte, een prachtig gezicht. Dus als je de uwe momenteel gebruikt als kerkhof voor dode planten of kapot tuinmeubilair, luister dan goed. Er zijn tientallen geweldige ideeën om een ​​verwaarloosde buitenruimte om te toveren in een onweerstaanbare ontmoetingsplaats om te ontspannen en te entertainen.

Minimalistisch, maar elegant

Het plannen van een balkon interieur kan lastig zijn, maar het zal niet nodig zijn een interieurspecialist in te schakelen.  Door factoren als stof en ruimtegebrek kun je niet op veel gedetailleerde details ingaan. Als je met dergelijke problemen wordt geconfronteerd, hoeft je zich geen zorgen te maken. Minder is meer.

Breng de delicate jij naar boven met dit moderne balkon ontwerp idee waarvoor je alleen een stoel, een kleine thee tafel en een mooie teakhouten loungeset op het balkon nodig hebt. Schik de stoel met de tafel in een hoek en de bank in de volgende. Als je een instrument als de gitaar bespeelt, kun je het op een standaard op de lap zetten en tokkelen op momenten van eenzaamheid.

Luifel wordt nooit ouderwets

Uw balkon een koninklijk tintje geven met een kleine vierkante matras, fluweelzachte kussens en een kleine luifel is een van de meest innovatieve ideeën voor een appartement balkon. De rest van de vloer bedekken met een eenvoudig tapijt in de kleuren rood, blauw en groen is ook een geweldig idee voor het ontwerpen van een balkon.

Je kunt de ruimte aan de andere kant ook vullen met een zelfgemaakt spiegel gordijn dat het zonlicht weerkaatst en de opstelling wat sprankelt. Het bekleden van de borstwering met kleurrijke bloeiende planten zou bijdragen aan het algehele koninklijke Indiase effect. Een balkon decoratie met planten wordt immers nooit oud.

Ga de natuur in

In de drukte van een Nederlandse stad kan een groene plek moeilijk te vinden zijn. Waarom maak je geen groen plekje in de ruimte die je balkon is? Het is vrij eenvoudig om te doen. Het enige wat je nodig hebt, zijn heel veel groene planten die innovatief zijn gepot – je kunt opties verkennen zoals een blikje en plastic flessen voor koude dranken die van bovenaf voor de helft zijn gesneden.

Je kunt een zitopstelling toevoegen door twee strakke bamboe stoelen met groene kussentjes te gebruiken. Een groene doek is alles wat nodig is om het rustgevende effect te bevorderen.