De voordelen van sim only tegenover een abonnement met toestel

De voordelen van sim only tegenover een abonnement met toestel

okt 8, 2018 Blog by Huurkamers.nl

Loopt uw telefoonabonnement binnenkort af? Dan kunt u een abonnement met toestel afsluiten, maar u kunt er ook voor kiezen een sim only abonnement te nemen. Wij raden u aan een sim only abonnement af te sluiten. Waarom dit abonnement aantrekkelijker is dan een abonnement met nieuw toestel, leest u op deze pagina.  

Sim only is goedkoper

Een sim only abonnement is altijd goedkoper dan een abonnement met toestel. Dit komt omdat u bij een abonnement met toestel ook altijd voor uw nieuwe telefoon moet betalen. De prijs van deze telefoon wordt bij de maandelijkse prijs van uw abonnement opgeteld. Neemt u een sim only abonnement, dan krijgt u geen nieuwe telefoon. U betaalt enkel voor de belminuten, sms’jes en MB’s aan mobiel internet die u gebruikt. Dit maakt het abonnement een stuk goedkoper.

Tip: vergelijk sim only abonnementen en u vindt het beste én het goedkoopste abonnement. Zo kunt u nog meer geld besparen op uw telefoonkosten. Klik hier voor meer informatie.

Sim only is flexibeler

Veel sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij telefoonabonnementen met toestel is het niet mogelijk maandelijks op te zeggen. Sluit u een abonnement met toestel af, dan zit u hier doorgaans één tot zelfs twee jaar aan vast. Een sim only abonnement is dus niet alleen goedkoper, maar ook flexibeler dan een abonnement met toestel.

U kunt uw oude toestel houden

Tot slot kunt u uw oude toestel houden als u een sim only abonnement afsluit. Werkt uw telefoon nog goed en kunt u eigenlijk geen afscheid nemen van dit toestel? Sluit dan een sim only abonnement af en u kunt uw oude toestel gewoon blijven gebruiken. Dit betekent dat u niet aan een nieuwe telefoon hoeft te wennen en uw data ook niet over hoeft te zetten. Handig!