Vind hier tips om geld te besparen wanneer je je huissleutels vergeten of verloren bent

Vind hier tips om geld te besparen wanneer je je huissleutels vergeten of verloren bent

jun 1, 2018 Blog by Huurkamers.nl

Iedereen overkomt het helaas wel eens. Je verliest of vergeet je huissleutels. Wanneer je geen reservesleutel bij een kennis, vriend/vriendin of familie hebt liggen dan is de enige mogelijkheid om zelf binnen te komen. Maar hoe kom je met de goedkoopste manier binnen in je eigen woning. Inbreken in je eigen woning is nooit leuk, behalve als je het zelf doet.

Gooi je eigen raam in

Wanneer het om een kleine raam gaat kan dit een goedkope oplossing zijn. Echter is het niet verstandig omdat de ramenzetter niet direct kan langskomen. Dan zul je het gebroken raam moeten dicht timmeren wat een hoop werk is. Zelfs het dicht timmeren is onveilig en vergroot de kans op een echte inbraak. Je zult niet lekker slapen wanneer dit het geval is.

Bel een slotenmaker

In Nederland zijn er ontzettend veel slotenmakers actief. Dit komt omdat er veel te verdienen valt binnen de branche. Voordat je akkoord gaat met een slotenmaker controleer altijd de prijzen van een aantal slotenmakers. Dit doe je door een aantal slotenmakers telefonisch te contacteren en te vragen naar de prijs. Vraag altijd door en voorkom extra gemaakte kosten die je niet verwacht wanneer je deur open is zoals; voorrijkosten, extra toeslag en kosten materialen. Probeer altijd een vaste prijs vooraf af te spreken.

Ga met eigen gereedschap je woning binnen

Dit is de goedkoopste mogelijkheid en vaak ook het beste. In Nederland is er een lockpickshop die lockpicking tools verkoopt zoals onder andere flipperkaart, lockpick setjes en cilindertrekkers. Ze hebben voor elke behoefte iets. Zo kan er een keuze gemaakt worden in het kapot maken van het slot of het slot nog intact houden. Dit is natuurlijk afhankelijk van of je je sleutels verloren bent of dat je het binnen hebt laten liggen.