Een vergadering inplannen als je niet in een kantoor werkt

Een vergadering inplannen als je niet in een kantoor werkt

feb 22, 2018 Blog by Huurkamers.nl

Vooral startups die beginnen op de zolderkamer hebben hier vaan last van. Zakenpartners die graag op gesprek komen terwijl je niet over enige vergaderruimtes beschikt of ├╝berhaupt in een kantoor werkt. Gelukkig zijn er mogelijkheden om het zakengesprek alsnog professioneel af te handelen, dit artikel kaart enige mogelijkheden aan zodat jij geen mogelijke kansen voor je bedrijf mist.

Een vergaderruimte reserveren

Ben jij op zoek naar een vergaderruimte voor zakengesprekken die meer dan enkele personen bevatten? Daar zijn mogelijkheden voor, een vergaderruimte Amsterdam kan je zo reserveren voor de belangrijke zakengesprekken. Ook is het mogelijk om direct de sprong te nemen en een kantoorruimte te regelen, zo geef je jezelf ook meer ruimte om te groeien en heb je te aller tijde een plek voor je zakengesprekken.

Internationale zakengesprekken

Indien je binnenkort een zakengesprek hebt met een Internationale businesspartner die naar Schiphol komt is het ook mogelijk om je gesprek gewoonweg op Schiphol te voeren. Schiphol heeft namelijk een Central Business District waar het heel normaal is om zakengesprekken te voeren. Zo heeft Schiphol verscheidene ruimtes waar je in alle rust je zakenpartner kan ontmoeten.

Een restaurant

Het is helemaal niet gek om je zakenpartners mee te nemen naar een restaurant voor een zakenlunch of zakendiner. Het is daarbij verstandig om vooraf alles goed te regelen, zo wil je er zeker van zijn dat het restaurant waar je het zakengesprek hebt kwalitatief is. Daarom is het verstandig om het gesprek in te plannen bij een restaurant wat je al kent. Ook is het belangrijk dat je elke gast persoonlijk begeleidt naar zijn of haar stoel, ook horen mannen en vrouwen om en om te zitten. Indien er sprake is van alleen mannen of alleen vrouwen dient te belangrijkste zakenpartner rechts van de gastheer. Indien je iemand uit hebt genodigd voor een zakengesprek is het etiquette om de rekening te betalen behalve als de zakenpartner echt aandringt om de rekening te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *